serviceDen Hartigh Serviceproviding is als intermediaire dienstverleningsorganisatie uniek in haar soort. Gestart sinds begin de jaren negentig met een aantal nicheformules zijn we uitgegroeid tot één van de grootste niche serviceproviders. Wij ontwikkelen en exploiteren ‘samenwerkingsformules’ voor het onafhankelijke en professioneel intermediair. Assurantietussenpersonen, Makelaars ervaren ons als dé partner in business, die zich naast de ondernemer schaart en een gezamenlijk doel nastreeft. Onze eenvoudige en heldere missie is het verlenen van diensten, in de meest brede zin van het woord, aan het onafhankelijk financieel intermediair.

Op nagenoeg alle bovengenoemde terreinen bieden wij deze bijzondere ondernemersgroep interessante diensten, die zowel als complete formule, als ook modulair te verkrijgen zijn. Vanuit ons hoofkantoor te Puttershoek werken wij met een team van professionals dagelijks aan het verbeteren van de performance van de bij ons aangesloten intermediairs. Dat doen wij met kennis en kunde, maar zeker ook met plezier en op een wijze die een persoonlijke samenwerking met onze intermediairs mogelijk maakt.

 

Den Hartigh Serviceproviding is een Assurantie Serviceprovider met enkele ‛nichemarkten’ en is de houdstermaatschappij van de volgende formules:

Wij verlenen ook onze backoffice diensten binnen bestaande financiële systemen of corporate website’s.

Wij servicen ook de volledige backoffice van onderstaande bedrijven.

Daarnaast verlenen wij voor tussenpersonen en makelaars op de particuliere- en zakelijke markt onze service met onderstaande formules.