fameliVerzekeren kan overal. U zet de televisie aan, u gaat het internet op of u slaat de krant open; van alle kanten krijgt u aanbiedingen om nu nog voordeliger uw verzekeringen, hypotheek of krediet af te sluiten. Maar hoe voordelig is het eigenlijk om op dergelijke aanbiedingen in te gaan? Als u zich uitsluitend door de hoogte van de premie laat leiden, is de keuze snel gemaakt.

Maar juist bij uw verzekeringen en geldzaken gaat het om meer dan de prijs alleen. Sluit de verzekering of hypotheek wel aan bij uw (gezins)situatie? Is het ook op de lange termijn goedkoper? Bent u niet onder- of juist oververzekerd? Kunt u rekenen op snelle en adequate schadeafhandeling? Het zijn allemaal belangrijke vragen, waarop niet iedere aanbieder u een antwoord kan geven.

Als u er zeker van wilt zijn dat u goed verzekerd bent, dat u op de hoogte gehouden wordt van relevante financiële ontwikkelingen en dat uw financiële zekerheid met u mee kan groeien, dan is het verstandig om te kiezen voor een adviseur die weet wat voor u belangrijk is en die u onafhankelijk adviseert. Wij nemen graag de tijd voor u. We luisteren naar uw wensen en plannen en geven u een advies op maat. Bovendien krijgt u van ons altijd een persoonlijk en duidelijk antwoord op uw vragen.

Nu en op de lange termijn bent u financieel beter uit met onze deskundige bemiddeling. Dat is het voordeel van een persoonlijk adviseur!