Mijnsheerenland- Officieel hebben ze nog 1 wedstrijd te gaan maar door afgelopen zaterdag 20 mei met 2-1 te winnen van HDS kan JB1 van Hoeksche Waard niet meer worden ingehaald. Met andere woorden: ze zijn kampioen!

“Het was een spannende wedstrijd tegen de nummer twee, maar wij speelden fel en bleven constant druk zetten. Met als resultaat 70% tot 80% balbezit voor ons.We hebben dus absoluut verdiend gewonnen. En dat we nu kampioen zijn, is ook terecht. We hebben er hard voor gewerkt met het hele team en spelen al vanaf de winterstop ronduit sterk”, aldus trainer en coach Roland Braams.

Van alle gespeelde wedstrijden in de tweede helft van het seizoen heeft JB1 er slecht één verloren en één gelijk gespeeld. Alle andere wedstrijden werden gewonnen. Volgens Braams heeft ook trainer Koen Arends van JA1 een belangrijke rol gespeeld in dit hele proces. Komende zaterdag, 27 mei, speelt JB1 Hoeksche Waard nog één wedstrijd en die is in Gorinchem tegen JB1 van Rapid. Dit team staat op één na laatste in de competitie.

Bron: HetKompasOnline.nl